Brugerens databeskyttelsesrettigheder

Administrer dine egne brugerdata i overensstemmelse med globale databeskyttelseslove. Optimér til en ny æra inden for søgning

I overensstemmelse med globale databeskyttelseslove har du som bruger ret til at få adgang til og slette dine personoplysninger.​

Sådan downloader du dine profildata

  1. Gå til Settings>Account.
  2. Vælg "Download Your Data" under "Account and Data".​
  3. Følg vejledningen på skærmen for at gennemføre downloadingen.​

Sådan sletter du dine profildata

Indstillinger for konto og data med knapperne Download dine data og Slet konto
  1. Gå til Settings>Account.​
  2. Klik på "Delete Your Data" i sektionen "Account and Data".​
  3. Bekræft dit valg for at fortsætte med sletningen af data.​

Bemærk, at sletning af dine data ikke kan fortrydes og vil fjerne alle tilknyttede personoplysninger (PII) fra vores systemer. Indhold såsom ideer kan forblive på platformen anonymiseret eller med en ny ejer, afhængigt af indstillingerne for dataopbevaring i workspacet.