Workspace

Tilpas, administrer eller slet dit Ideanote-workspace.

Med vores intuitive tilpasningsmuligheder har du friheden til at skabe et engagerende miljø med dit eget brand, der fremmer brugen og opmuntrer dit team til aktiv deltagelse.

Indstillinger -> Workspace-indstillinger

Konfigurer et brugerdefineret domæne

Du kan konfigurere dit Ideanote-workspace til at vise et brugerdefineret domæne, som din organisation ejer.

Muligheden for at fjerne brandingen er tilgængelig og inkluderet i bestemte pris-planer.

Rediger sprogindstillinger

Du kan konfigurere dit Ideanote-workspace, så brugerne som standard får et bestemt sprog på /settings/owner#defaulter-user-settings.

Ideanote indstiller som standard brugerens sprog ud fra browserindstillingerne, men workspacets standardindstillinger giver dig mulighed for at vælge et standardsprog som reserve for nye brugere. Brugerne kan manuelt ændre deres sprogpræference under indstillingerne for deres brugerprofil.

Hvis du har ændret mening midt i implementeringen, kan du redigere eksisterende brugeres præferencer samlet via Indstillinger > Personer.

Slet dit workspace

Det er permanent at slette et workspace, og handlingen kan kun gennemføres af en workspaceejer. Workspace og dets indhold slettes permanent inden for 72 timer, efter anmodningen er indsendt.

Sletning af et workspace

Bemærk: Workspaceejer, har du skiftet mening? Du kan annullere sletningsprocessen inden for 72 timer, efter at sletningsanmodningen er modtaget. Gå til farezonen, og annuller sletningsanmodningen.