Opbevarer Ideanote kundeoplysninger efter opsigelse?

Er du nysgerrig efter, hvad der sker med dine data, når du opsiger dit abonnement?

Kundedata opbevares, så længe kontoen har statussen "aktiv". Ideanote giver kunder mulighed for når som helst at eksportere udvalgte data som XLSX eller alle deres rådata i det branchestandardiserede JSON-format ved skriftlig anmodning. Kundedata kan slettes efter anmodning ved opsigelse eller slettes i overensstemmelse med Ideanotes interne politikker for dataopbevaring.

Data får statussen »udløbet«, når kontoen lukkes frivilligt, eller når kontoen har været inaktiv i en længere periode (mere end et år). Den kan også blive markeret som »udløbet«, hvis kunden er blevet suspenderet, f.eks. på grund af ubetalte regninger.

Data markeret som "Expired" slettes efter en varslingsperiode på 3 dage for konti, der lukkes frivilligt, og 30 dage for inaktive eller suspenderede konti (medmindre lovgivningen kræver, at dataene opbevares).

Data fra udløbne konti opbevares som sikkerhedskopier i sikkerhedskopiernes opbevaringsperiode. Efter denne periode vil kontoen og tilknyttede data ikke længere være tilgængelige. Kunder, der ønsker at lukke deres konto frivilligt, bør downloade deres data manuelt eller via API, inden de lukker kontoen.

Hvis en kunde ønsker at sikkerhedskopiere sine data manuelt via brugergrænsefladen på en suspenderet konto, skal kunden muligvis sørge for, at kontoen igen er i orden, så brugergrænsefladen bliver tilgængelig.